Piren, Jönköping

Allt om piren i Jönköping med kompletta á la carte menyer, priser, matbilder och bordsbokning till restauranger på piren. Du kan BOKA BORD ONLINE direkt via vår webbsida. Bokningsförfrågan går direkt till restaurangen som bekräftar den.

Piren, JönköpingPiren, JönköpingPiren, JönköpingPiren, JönköpingPiren, Jönköping

PIREN 2019

pictures Mat- och miljöbilder tick Bordsbokning online ikon-alacarte Aktuella menyer

Besök piren och ät god mat i den underbara miljö kring småbåtshamnen och Vättern. Se menyer, priser, telefonnummer och boka bord nedan.

Aqua Piren

Aqua har förgyllt piren sedan flera år tillbaka. Josef och Raymon bjuder på härliga rätter som Hjortytterfilé, till dessert rekommenderas en hemgjord CRÉME BRULÈE. För de minsta finns en barnmeny.

Förutom grillade rätter serveras FÄRSK PASTA, Vegetariska rätter med mera. Du kan enkelt boka bord direkt på vår webbplats.

Båten Piren

Båten Piren är en äldre (1915) charmig träbåt med öppet soldäck. Idag är båten restaurangbåt och ligger förtöjd längst ut på piren.

Dal Baffo Piren

Dal Baffo Piren är redan känd som en klassiker. Med sin belägenhet i mitten av piren utgör man hjärtat av piren. Här har samma ägare utvecklat restaurangen i 15 år efter gästernas smak och behag.
Serverar dagens lunch!

Glasskiosken

Glasskiosken ligger precis efter järnvägsövergången och säljer kulglass och mjukglass.

Seaside Piren

Restaurang Seaside ligger längst bort på piren och stoltserar med en fantastisk uteservering. Seaside erbjuder många olika rätter i vår meny, allt från kött,fisk till veganskt. Fokus ligger på god atmosfär och god service, där gästen står i centrum. Du kan enkelt boka bord direkt på vår webbplats.

Tullhuset

Restaurang Tullhuset skapar utlandskänsla med en stor uteservering och ett enastående läge först på Piren. Krogen är perfekt för dig som vill SPANA på folk.