Atollen

Atollen är ett nybyggt kvarter vid den norra delen av Munksjön. Här finns ett flertal restauranger och kaféer och bryggor och bänkar för den som vill vila en stund eller bara titta på folk. Vi kommer inom kort lista de restauranger som finns på Atollen.

Vy över Atollen i Jönköping

Bryggan

Café
Café Bryggan ligger i det mittersta av de tre magasinen vid Bauers brygga. Här köper du smörrebröd med olika pålägg eller surdegsbröd och njuter av det sjönära läget vid Munksjön.
Serverar dagens lunch!

Coffeehouse by George Atollen

Restaurang
Coffeehouse by George ligger på Fiskargränd 9.

El Gordo

Restaurang
Avnjut en välkomponerad spansk tapasmeny i skön och avslappnad stämning på El Gordo. Bakom El Gordo står välkända krögaren Anders Boberg tillsammans med HV71-profilerna David Petrasek och Björn Melin. Serverar även lunch!

Kajen 23

Restaurang
Kajen 23 ligger på Lillsjöplan i Jönköping.

N.E.O

Restaurang
Restaurang N.E.O (Nuevo Elegante Osteria) lagar mat med inspiration fr?n medelhavsk?ken. Du ?ter italienska l?ngkok eller spanska tapas. N.E.O ligger i ett av magasinen vid norra Munksj?bryggan.

New York Legends

Restaurang
Telefon036 - 120 220
Hemsidawww

Vi är stolta att få presentera Bar & Restaurang New York Legends som en naturlig mötesplats som passar alla, såväl familj, vänner, kollegor och andra. Det är blandningen av människor som gör New York Legends så speciell.

Tokyo 18

Restaurang
Tokyo 18 ligger på Lillsjöraden 18 i Jönköping.