After Work i Jönköping


Gå på after work i Jönköping. Här hittar du restauranger och krogar som erbjuder After Work i Jönköping & Huskvarna. Du kan BOKA BORD direkt via formulären, DIN BOKNING SKICKAS DÅ TILL RESTAURANGEN och en bekräftelse skickas till den epost-adress som du anger.

Öppettider och priser för afterwork-bufféer:

ÖVRIGA AFTER WORK STÄLLEN

Väster

Bagpipes Corner (gamla Pipes Of Scotland)
Den Småländska Kolonin
GuangZhou
Harrys / Sliver
Kock & bar
Pallas Atena
Pique Nique
Pescadores
På Strand
Murphy’s
O’learys
Salotto 23
Sofiehof
Solsidan
Velvet Lounge
Åtta Glas

Öster

Casagrande
John Bauer/Ester
Spira (På Terrassen – sommartid)
Red Lion
Restaurang Hemma
La Locanda

Övriga områden i Jönköping

Bonarelli Ristorante Italiano (Rosenlund)
Hasse på Sjökanten (Rocksjön)
Ladan (Torpa)

Huskvarna

Huskvarna Stadshotell
Kvarnen

Det kan finnas fler restauranger och krogar än de vi har listat ovan som erbjuder After Work (AW). De flesta är centrerade till området Väster i centrala Jönköping, det är ju också här som flest restauranger ligger. Här följer lite allmän information.

Plockmat, buffeér och ett glas att dricka

På After Worken äter du ofta plockmat eller tar mat från ett mindre buffébord för ett fast pris. Ibland ingår det en öl eller ett glas vin i priset, det finns även alltid alkoholfria alternativ, vilket i många fall är minst lika trevligt att dricka. Gästen brukar få en mindre tallrik att ta sin mat på och vill du brukar du kunna hämta mat flera gånger. Vissa restauranger har också live-musik. Vanligast är att restaurangerna kör sin AW på fredagar och då emellan bestämda tider – ofta börjar afterworken klockan 16.00. Det finns ställen som även har AW på andra veckodagar än fredagar till exempel onsdag och torsdag. Kom i tid då populära krogar med AW snabbt brukar bli fullsatta.

Gå med kollegor eller kompisar

After Work är ett kul och avslappnat sätt att umgås. Varför inte föreslå för arbetskamraterna (eller kompisgänget) på jobbet att ni går på AW regelbundet. Kanske kan ni göra upp att ni går var sjätte vecka, sista fredagen i varje månad eller liknande. Det krävs ingen förhandsbokning utan det brukar vara först till kvarn för att få en bra plats på restaurangen. Med ett rullande schema kan ni också växla ställe och känna in atmosfären på flera av stans restauranger.

Törstsläckande öl serveras på After Work


Annonsplats: Syns ovan och på förstasidan. Ring Jimmy på 0736-963858 eller kontakta oss för mer information.