Hamburgare i Jönköping

Hamburgertrenden har nått Jönköping. Först var det Munchie´s som öppnade på mellangatan, Liljeholmen. Sedan har Brooklyn Burger i Huskvarna öppnat på esplanaden och tätt därefter Hamburgarprinsen på Väster i Jönköping. Ytterligare ställen har öppnat och Jönköpingsborna verkar älska hamburgare. Sedan tidigare finns ju de mer välkända hamburgerkedjorna också, Mc Donalds har 4 restauranger, Max 3, Burger Kings 2, Sibylla ett flertal – då förstår man att det säljs en del hamburgare i stan.

Saftig hamburgare från södra Sveriges hamburgermecka - Jönköping
Sugen på burgare? Då har du kommit rätt, Jönköping svämmar över av schyssta hamburgerställen 😉

På vår webb kan du titta närmare på hamburgare från Brooklyn Burger och Hamburgarprinsen. Vi har varit där och fotat och de läskande bilderna hittar du under respektive sida nedan. Vi har även menyer för Brooklyn och Hamburgarprinsen. Gemensamt för de nyöppnade hamburgerrestaurangerna är att de alla hämtar inspiration från burgarens hemland USA.

Vi listar alla hamburgerrestauranger i Jönköping och Huskvarna med omnejd. På respektive sida hittar du telefonnummer och eventuella lunchpriser samt lunchtider för hamburgerkedjorna i Vätterbygden. Har vi missat något hak? Mejla oss så lägger vi upp det.

Brooklyn Burger

Dagens lunch
Hemsida

Brooklyn Burger serverar hemlagade hamburgare med nybakat bröd och egna dressingar. Burgarna görs på egenmalt svensk nötkött från Skövde slakteri & hembakat bröd från Gustafs. Läs mer på www.brooklynburger.se

Bada Bing

Bada Bing ligger på Östra Storgatan 82 och serverar hemlagade hamburgare. Restaurangen öppnar 24 oktober.

Bueno Burger & Deli

Hos Bueno kan du skapa din perfekta Bueno Burger. Genom ett stort urval av säsongens råvaror ger vi dig möjlighet att välja och vraka för att bygga en burgare med en kombination för just dina smaklökar!

Burger King Ekhagen

Vid trafiktäta Ekhagsrondellen precis vid E4:an ligger Burger King som serverar grillade hamburgare. Det här är en av två Burger King restauranger i stan, den andra ligger mer central på Atollen i Jönköping.

Max Ekhagen

Max hamburgerrestaurang med drive-in vid Ekhagen/E4:an i Jönköping.

Max Hamburgerrestaurang

Dagens lunch
När Max etablerades i Jönköping öppnade man sin första restaurang vid Jordbrovägen. Generösa öppettider och nattöppet fredagar och lördagar. Vi listar dagens lunch rätt på Max i Jönköping.

Max Herkulesvägen

Max hamburgerrestaurang med drive-in på Herkulesvägen i Jönköping. Nära Ica Maxi. Erbjuder en prisvärd dagen lunch. Se dagens erbjudande på vår sida.

McDonald´s A6

McDonald´s A6 är en drive-in restaurang som ligger i direkt anslutning till E4:an i Jönköping.

McDonald's A6 Center

McDonald's resturang på köpcentrumet A6 Center i Jönköping.

McDonald's City

McDonald's restaurang på Östra Centrum i Jönköping.

McDonald's Jordbron

McDonald's drive-in restaurang vid Jordbron i Jönköping.

Munchies Burger

Munchies Burger är en liten restaurang som gör hamburgare från grunden med egenmald köttfärs, hemlagat bröd med mera. Du hittar Munchies på Mellangatan, Liljeholmen.

Rosenlundsgrillen

Sibyllas restaurang på Rosenlund i Jönköping - nära Kinnarps Arena.

Sibylla Hasses City

I Rådhusparken precis där stadens linjetrafik kör förbi ligger Sibylla Hasses City, som serverar två brödskivor och en köttbit emellan - hamburgare alltså.

Sibylla Hasses Grill

Ursprungliga ägaren till den här grillen hette Hasse, även om han inte jobbar kvar gör namnet det.

Solåsgrillen

I affärsområdet Solåsen vid den centrala parkeringen för området hittar du Sibyllarestaurangen.