Hamburgare i Jönköping

Hamburgertrenden har nått Jönköping. Först var det Munchie´s som öppnade på mellangatan, Liljeholmen. Sedan har Brooklyn Burger i Huskvarna öppnat på esplanaden och tätt därefter Hamburgarprinsen på Väster i Jönköping. Ytterligare ställen har öppnat och Jönköpingsborna verkar älska hamburgare. Sedan tidigare finns ju de mer välkända hamburgerkedjorna också, Mc Donalds har 4 restauranger, Max 3, Burger Kings 2, Sibylla ett flertal – då förstår man att det säljs en del hamburgare i stan.

Saftig hamburgare från södra Sveriges hamburgermecka - Jönköping
Sugen på burgare? Då har du kommit rätt, Jönköping svämmar över av schyssta hamburgerställen 😉

På vår webb kan du titta närmare på hamburgare från Brooklyn Burger och Hamburgarprinsen. Vi har varit där och fotat och de läskande bilderna hittar du under respektive sida nedan. Vi har även menyer för Brooklyn och Hamburgarprinsen. Gemensamt för de nyöppnade hamburgerrestaurangerna är att de alla hämtar inspiration från burgarens hemland USA.

Vi listar alla hamburgerrestauranger i Jönköping och Huskvarna med omnejd. På respektive sida hittar du telefonnummer och eventuella lunchpriser samt lunchtider för hamburgerkedjorna i Vätterbygden. Har vi missat något hak? Mejla oss så lägger vi upp det.