Pitcher’s gör en rejäl lunchsatsning
Leif och Theresa på Pitcher’s (Trädgårdsgatan 6) i Jönköping.
Vi tog pulsen på Leif ”Leffe” Karlsson som är ansvarig på Pitcher’s i Jönköping. De ligger i samma lokal som Åtta Glas tidigare huserade i. Nyligen drog de igång sin lunchsatsning och vi har sett både Torskrygg och Entrecote på lunchmenyn.
< Du hittar aktuell lunchmeny från Pitcher’s här >
Vad är Pitcher’s för ställe och när öppnade ni?
Pitchers är en Sportbar/Restaurang – Vi visar de viktigaste matcherna samtidigt som vi serverar väl tillagad mat. Vi öppnade i november 2015 och det har varit en intensiv och rolig resa sedan dess, just nu håller jag på att skissa på uteservering och sommaren.
Vi har vår populära Afterwork där man kan boka bord, lördagar är populära där vi har sport – mat och livemusik sen får vi inte glömma givetvis vår Quiz på onsdagar.. Kunskapskampen som vi kallar den….
Vad har ni för ambition med luncherna på Pitcher’s?
Ända sedan vi öppnade har det kommit in gäster och undrat när vi öppnar för lunch. Luncherna är en sätt att marknadsföra kvällar och helger att man har bra mat och bra service.
Ni kör också en salladsbar till lunchen, vad finns på den?
Vi har två buffeér, vår salladsbuffé som består av 15-20 olika sallader och bönor. Vi har även en dessertbuffé där kockarna gör olika pajer med säsongens bär och frukter, det har även varit chokladmousse och pannacotta.
Händer det nåt speciellt under våren hos er?
Just nu ser vi fram mot påsken och bilmässan, massa folk i stan och bra fest varje kväll.
Vilken är din egna favoriträtt?
Fläsk med löksås eller en riktigt krämig pasta med skaldjur, avslutar Leffe.