La Locandiera


På bekvämt avstånd från Hovrättstorget hittar du La Locandiera i en av stadens äldsta byggnader.

100kr

Lunch vecka 50

11.30 - 14.00

Vad ingår i lunchen?

Dryckdryck
Brödbröd
Salladsallad
Kaffekaffe

Om La Locandiera

Östra Storgatan 39
553 21 Jönköping
036-190302
lalocanda.se/

Måndag

  • Crema di astice: Hummersoppa med konjak & dill
  • Zuppa del giorno: Dagens soppa
  • Polpette al Sugo d´Arrosto: Hemmagjorda kalvfärsbiffar med grönsaker & rödvinsky
  • Pollo Croccante: Friterad kycklingfilé, marinerad med paprika & chilisås
  • Scaloppine ai Funghi: Fläsknoisette med krämig svampsås
  • Spezzatino di Pesce alla Livornese: Fiskgryta med kapris, oliver, tomat & färska örter
  • Dessutom hembakat bröd med tillbehor, stor salladsbuffé med dressing samt varma tillbehör som varieras efter säsong.

Tisdag

  • Crema di astice: Hummersoppa med konjak & dill
  • Zuppa del giorno: Dagens soppa
  • Polpette al pepe verde: Hemmagjorda kalvfärsbiffar med grönpepparsås
  • Pollo Impanato: Cornflakes-panerad kycklingfilé
  • Arrosto di Maiale al Forno: Ugnsbakad fläskkarré med tärnade grönsaker
  • Spezzatino di Pesce alla Mugnaia: Fiskgryta med kapris, vitvin & citronsås
  • Dessutom hembakat bröd med tillbehor, stor salladsbuffé med dressing samt varma tillbehör som varieras efter säsong.

Onsdag

  • Crema di astice: Hummersoppa med konjak & dill
  • Zuppa del giorno: Dagens soppa
  • Polpette ai Funghi: Hemmagjorda kalvfärsbiffar med svampsås
  • Pollo alla Diavola: Marinerad kycklingfilé med chili, paprika, dragon & senap
  • Cotolette alla Milanese: Örtpanerad fläskkotlett
  • Pesce Gratinato: Fiskgratäng med räkor & babyspenat
  • Dessutom hembakat bröd med tillbehor, stor salladsbuffé med dressing samt varma tillbehör som varieras efter säsong.

Torsdag

  • Crema di astice: Hummersoppa med konjak & dill
  • Zuppa del giorno: Dagens soppa
  • Polpette alla Crema con Cipolla: Hemmagjorda kalvfärsbiffar med krämig löksås
  • Pollo alla Cacciatora: Rödvinsmarinerad kycklingfilé med lök, paprika, oliver & svampsås
  • Costine di Maiale alla Birra: Ugnsbakade revben med enbär & ölsås
  • Filetto di Pesce alla Parigina: Äggstekt flundrafilé med färska örter
  • Dessutom hembakat bröd med tillbehor, stor salladsbuffé med dressing samt varma tillbehör som varieras efter säsong.

Fredag

  • Crema di astice: Hummersoppa med konjak & dill
  • Zuppa del giorno: Dagens soppa
  • Polpette alla Pizzaiola: Hemmagjorda kalvfärsbiffar med tomatsås & origano
  • Pollo al Curry: Kycklingsgryta med grönsaker i krämig currysås
  • Capocollo alla Griglia: BBQ marinerad fläskkarré
  • Spezzatino di Pesce alla Mediterranea: Medelhavs fisk & skaldjursgryta
  • Dessutom hembakat bröd med tillbehor, stor salladsbuffé med dressing samt varma tillbehör som varieras efter säsong.